skip to Main Content

Workshops

Wilt u bijvoorbeeld als onderwijs- of welzijnsinstelling een gezonde(re) leefstijl stimuleren bij ‘uw’ kinderen, opvoeders, ouderen of eigen organisatie? Kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken?
Wij verzorgen diverse interactieve, laagdrempelige workshops en trainingen toespitst op uw wensen. Het vergroten van leefstijl vaardigheden staan hierbij altijd centraal staat. Op deze manier krijgen deelnemers de regie over hun eigen gezondheid en welzijn (terug).

Jong geleerd…

Met simpele manieren kinderen en hun opvoeders gezondheidsbewust maken, dat is waar wij voor gaan. Wij geloven dat dat al vanaf heel jonge leeftijd – stapsgewijs – kan. Het is ontzettend belangrijk dat kinderen vaardigheden leren op het gebied van zowel voeding als beweging. Want een kind dat zich bewust is van zijn eigen gezondheid én de juiste tools in handen heeft, wordt zelfredzaam als het gaat om zijn eigen gezonde leefstijl. Je bent dan zo goed voorbereid op een gezonde toekomst. Dat kan wat ons betreft niet zonder het betrekken van opvoeders, zowel ouders als professionals. Voor elk van deze doelgroepen hebben wij workshops. Deze zijn zeer geschikt als bijvoorbeeld (buiten)schoolse activiteit voor kinderen, maar ook tijdens bijeenkomsten in de ouderkamer, bij de vrouwengroep of voor een groep welzijnswerkers.

Bekijk onze menukaart voor inspiratie.

Oud gedaan

Wist u dat we tegenwoordig langer leven, maar langer ongezond oud zijn? Veel ouderen slikken iedere dag pilletjes om hun cholesterol op pijl te houden of tegen sombere buien. Echter, met kleine veranderingen in hun leefstijl valt er zelf veel te verbeteren qua gezondheid en vitaliteit. Daarom bieden wij óók voor 55+ workshops.

Vaak blijkt dat zij het vroeger prima deden, dat ze bijvoorbeeld voldoende groente aten, regelmatig bewogen en zin in het leven hadden. Door allerlei omstandigheden, variërend verkeerde productinformatie tot het wegvallen van een partner, zijn deze ouderen het gezonde pad kwijt geraakt. Door deelname aan onze workshops kunnen ook zij stap-voor- stap de grip op hun eigen gezonde toekomst terug krijgen.

Een overzicht van al onze standaard workshops voor de welzijn- en onderwijssector vind u in onze menukaart. Liever een ander thema? Of werkt u met een andere doelgroep in bijvoorbeeld het bedrijfsleven? Wij bieden ook service op maat en denken graag met u mee.

Leefstijl & vitaliteit coaching

Weten wat Buro Hurkmans & Houtman voor u kan betekenen?

Back To Top