Ga naar hoofdinhoud

Wilt u als onderwijs- of welzijnsinstelling een gezonde(re) leefstijl stimuleren bij ‘uw’ kinderen en opvoeders? Kunt u daarbij wel wat ondersteuning of advies gebruiken? Bij B’rootje Gezond bent u aan het juiste adres.

Jong geleerd…
Met simpele manieren kinderen en hun opvoeders gezondheidsbewust te maken, dat is waar B’rootje Gezond voor gaat. Wij geloven dat dat al vanaf heel jonge leeftijd, vanzelfsprekend, stapsgewijs, kan. Het is ontzettend belangrijk dat kinderen vaardigheden leren op het gebied van zowel voeding als beweging. Want een kind dat zich bewust is van zijn eigen gezondheid én de juiste tools in handen heeft, wordt zelfredzaam als het gaat om zijn eigen gezonde leefstijl. Je bent dan je goed voorbereid op een gezonde toekomst. Dat kan wat ons betreft niet zonder het betrekken van opvoeders, zoals ouders en professionals. 

Burootje Gezond, afgekort tot b’rootje, is begin 2017 opgericht. Nieuw op de markt maar mét jarenlange ervaring: oprichters, Danielle Driebeek-Houtman en Evelyne Hurkmans werkten onder andere voor Rotterdam Lekker Fit!, de GGD, project Gezonde Schoolkantine, Lekker Fit! Kleuters, als JOGG-regisseur… Waar nodig vergroten we onze expertise en werken we samen met andere, ervaren, professionals. Die net als wij, een positieve gezondheid voor de jeugd belangrijk vinden.

Voor wie?
Werkt u bij een onderwijs-, welzijns- of gezondheidsinstelling? Voor u hebben we onder andere een aantrekkelijke ‘menukaart’ met een eenvoudig in te zetten aanbod voor kinderen en hun opvoeders (zowel voor ouders als de pedagogische professional). Denk daarbij aan workshops en educatief materiaal. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het maken van gezonde leefstijl beleid binnen uw instelling. Maar let op…. We ontzorgen u waar mogelijk, maar helpen u vooral het zelf te doen!

Voor overige geïnteresseerden bieden we service op maat. Bijvoorbeeld als u een bedrijf bent en u wilt gezonde leefstijl op laagdrempelige manier stimuleren onder uw werknemers. Of u wilt investeren in de Rotterdamse jeugd en heeft de voorkeur voor een gezonde leefstijl thema.

Wij helpen u graag verder!

Danielle en Evelyne
st.brootjegezond@gmail.com

 

Back To Top