Ga naar hoofdinhoud

Buro Hurkmans & Houtman ontzorgt u bij investeren in maatschappelijke projecten. Wij nemen barrières weg die uw bedrijf en het Social Return on Investment in de weg kunnen staan. Buro Hurkmans & Houtman zet bedrijven en particuliere investeerders die maatschappelijk betrokken willen investeren in Rotterdam en regio op de kaart.

Veel bedrijven en investeerders vinden maatschappelijk betrokken investeren een lastige of ingewikkelde opgave. Gebrek aan tijd, gebrek aan ervaring met de doelgroep en het ontbreken van de juiste ingangen spelen hierbij een rol. Wij geven bedrijven en investeerders de kans om hun betrokkenheid te laten zien.

Verrassende verbindingen

De kracht van Buro Hurkmans & Houtman is het leggen van slimme verbindingen tussen het bedrijfsleven en de publieke sector. Door onze ruime werkervaring op beide terreinen weten wij wat er speelt in de stad. We spreken zowel ‘de taal’ van het bedrijfsleven als ook van overheid en/of sociale sector en weten hierdoor snel de juiste ingangen te vinden.

De mogelijkheden via Buro Hurkmans & Houtman zijn divers. We hebben bedrijven geholpen met projectrealisatie variërend van watertappunten in de stad met bedrijfslogo tot kennisoverdracht aan kinderen op gebied van baanoriëntatie.

Vision without action is merely a dream. Action without vision just passes the time. Vision with action can change the world! — Joel Barker

Wie maatschappelijk betrokken investeert via Buro Hurkmans & Houtman krijgt een investeringsproject op maat. Bij ieder project wordt ingespeeld op de eigen wensen en ideeën van het bedrijf of investeerder. Buro Hurkmans & Houtman speelt hierop in door onzichtbare verbindingen zichtbaar te maken. Dit doen wij op een eigenzinnige, originele wijze en wij kiezen hierbij voor een praktische aanpak met snel resultaat.  Kortom: wij zorgen ervoor dat uw visie realiteit wordt.

Het genereren van positieve publiciteit rondom de maatschappelijke investering door bedrijf of investeerder staat voorop. Door de juiste snaar te raken bij de verschillende doelgroepen zorgen wij per doelgroep altijd voor de juiste communicatie-uiting. Tegelijkertijd biedt een project via Buro Hurkmans & Houtman de mogelijkheid om de betrokkenheid van werknemers van het bedrijf te vergroten.

Social Return on Investment

Maatschappelijk betrokken investeren levert niet altijd financiële winst op, maar de voordelen ervan zijn niet in geld uit te drukken: het Social Return on Investment. 
SROI heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid van u als investeerder om het welzijn van Rotterdam te verhogen. Hiermee zet u zich met recht als Rotterdams bedrijf op een positieve manier op de kaart.

Back To Top