Ga naar hoofdinhoud
  1. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?
 Bel of mail voor een afspraak.
  2. Een flitsbezoek is de eerst volgende stap. Wij komen langs en binnen een half uur is duidelijk of we iets voor u kunnen betekenen. Buro Hurkmans & Houtman neemt inspirerende ideeën en voorbeelden mee. Is voor u duidelijk dat er een initiatief bij zit, dat u wilt ondersteunen? Dan gaat dit direct mee in het winkelmandje.
  3. Wilt u na het flitsbezoek nog een gesprek omdat u enthousiast bent om te investeren via ons Buro, volgt het vervolggesprek. Daarin luisteren wij goed naar uw wensen en brengen wij u op nieuwe concrete ideeën. Deze ideeën worden verduidelijkt met een kort filmpje waarin de eigenaars van de initiatieven zelf vol passie over het plan vertellen en hun wensen te kennen geven.
  4. Het opstellen van een helder plan is de taak van Buro Hurkmans & Houtman. Hierin staat van a tot z hoe uw bedrijf maatschappelijk betrokken gaat investeren en in welk concreet investeringsdoel.
  5. Als echte Rotterdammers gaan we aan de slag. U betrekt uw werknemers, indien gewenst; de rol van Buro Hurkmans & Houtman is om u te ontzorgen bij de uitvoer en opzet van het project.
  6. Vanzelfsprekend is er een tussentijds evaluatiemoment waarbij we bespreken of we nog op de juiste weg zitten.
  7. Bij iedere project is er altijd een PR-moment om de investering van het bedrijf onder de aandacht te brengen, passend bij (de grootte van) het project.
  8. Afronden gebeurt als laatste, maar deze fase is zeker niet de minst belangrijke! We hopen dat u een tevreden klant bent. Het project waarbij u betrokken bent, krijgt een plek binnen onze databank waarmee we anderen weer inspireren.
Back To Top