skip to Main Content

Rotterdammers met een veranderwens op leefstijl gebied kunnen terecht bij Praktijk Hurkmans & Houtman voor Leefstijl- en Vitaliteitcoaching. Hier coachen we zowel individuele bewoners als groepen. Wij stimuleren u om keuzes te maken én om zelf in actie te komen. Wij kijken daarbij verder dan alleen het beweeg- en voeding patroon. In onze praktijk kunt u terecht voor deelname aan de Beweegkuur, het CooL-programma of coaching op maat.

CooL en Beweegkuur

Zowel het programma van Beweegkuur als dat van CooL duurt 24 maanden en bestaat uit een combinatie van groepssessies (10 tot 12 deelnemers) en één-op-één gesprekken. Gedurende 2 jaar wordt u professioneel beleid op het gebied van voeding en beweging. Maar ook op andere vlakken zoals slapen, stress, timemanagement, ontspanning en zingeving. Het gaat niet om diëten, maar om een omslag maken in uw leven. Door uw deelname aan CooL of Beweegkuur leert u te denken in kleine stapjes, heeft u contact met lotgenoten en krijgt u de touwtjes (weer) in handen.

Het grootste verschil is dat bij de Beweegkuur aandacht is voor bewegen/sporten onder begeleiding.

Let op: alleen met een doorverwijzing van uw (huis)arts of praktijkondersteuner worden deze trajecten vergoed door uw verzekeraar. Het is daarom belangrijk dat u óók met hen contact opneemt. 

Coaching op maat

Bent u voldoende gemotiveerd om aan de slag te gaan met uw leefstijl en wilt u graag weer de touwtjes in handen over uw gezondheid? Maar heeft u de voorkeur voor particuliere (niet door de verzekering vergoede) coaching? Ook dan kunt u bij ons terecht. Na een eerste kennismakingsgesprek maken we samen een Leefstijl-Voeding Analyse en bepaalt u waar u de komende tijd aan wilt werken.

Tijdens onze coaching is altijd ruimte voor een gezonde portie nuchterheid en humor.

Coach gesprek particulieren € 96,- (incl. 21% btw)
Coach gesprek bedrijven € 135,- (excl. 21% btw)

N.B. Deze tarieven gelden per 1 januari 2019. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Een coachtraject duurt gemiddeld 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk.

Back To Top