skip to Main Content

Onze expertise op het onderwerp ‘gezonde leefstijl in een stedelijke omgeving’ hebben wij opgedaan in Rotterdam. We hebben ruimschoots ervaring in het verzorgen van workshops aan groepen van diverse pluimage en het ontwikkelen van educatief materiaal. Daarnaast zijn we expert in projectmanagement voor wat betreft gezonde leefstijl projecten. We hebben onder andere gewerkt als projectleider bij gemeentelijke programma’s zoals Lekker Fit!, Gezonde Schoolkantine, Taalcampagne ‘Nederlands spreken, opent deuren’, Lekker Fit! Kleuters, Gezonder Trakteren en als JOGG-regisseur (Jongeren op Gezond Gewicht). We zijn de grondleggers geweest van het wijkgericht werken wat betreft gezonde leefstijl projecten.

Als leefstijl- en vitaliteit coach zijn we professioneel geschoold (MARK Academy), gecertificeerd (CooL en Beweegkuur) en aangesloten bij de Beroepsvereniging van Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Als leefstijlcoach handelen we op het snijvlak tussen zorg, welzijn en preventie. Als leefstijlcoach zijn we het eerste aanspreekpunt voor de deelnemer en wanneer nodig verwijzen we door naar bijvoorbeeld fysiotherapeut, diëtist of psycholoog voor specifieke behandeling.

Waar nodig vergroten we onze expertise en werken we samen met andere, ervaren, professionals. Die net als wij een positieve gezondheid voor jong en oud belangrijk vinden.

Wij geloven heel erg in het principe ‘leer mij het zelf te doen’. Wij geven u daarom tools om zelf aan de slag te gaan.

Back To Top