Ga naar hoofdinhoud

Zo zit je bij een baas als projectleider je werk te doen, zo ben je leefstijlcoach. Al het vertrouwde achter gelaten en mooi afscheid genomen om een nieuw avontuur aan te gaan. 

Hoe spannend dit ook was, het was tijd om goed voor mezelf te gaan zorgen. Doen waar ons hart ligt, doen waar we echt gelukkig van worden. Dat is natuurlijk zoeken maar het was snel duidelijk dat we ‘iets’ met ‘echte’ mensen wilden gaan doen. 

Leefstijlcoaching, dat leek ons wel iets. 9 maanden lang een mooie rit naar Reeuwijk om opgeleid te worden tot gediplomeerd leefstijlcoach. Het ‘iets’ voor anderen doen bleek als snel ‘iets’ voor onszelf te worden. We gingen de diepte in, leerden veel over onszelf, kwetsbaar, confronterend maar zo verrijkend. Na een mooi proces allebei met vlag en wimpel geslaagd. Op naar het werkveld.

Wij hebben ervoor gekozen om naast het particuliere coachen ook de Beweegkuur aan te bieden. Via de huisartsen worden de cliënten naar ons doorgestuurd. Wat een verrijking. Wat zalig om met hen aan de slag te mogen. Wat een vertrouwen en openheid. Wat een mooie mensen. Zij geven onze dagen kleur.

De eerste groepen draaien, en met succes. Nog niet iedereen is gewicht aan het verliezen maar iedereen zit wel al beter in zijn/haar vel. Maar sommigen zijn echt al 10 kilo kwijt zonder dat wij hen op dieet zetten. Wat een motivatie en doorzettingsvermogen! 

Laatst ging een dame letterlijk dansend de deur weer uit. Wie had ooit gedacht dat we dat voor elkaar zouden krijgen.

Onze kracht? Eerlijkheid, duidelijkheid en nét dat kleine beetje meer bieden. Een extra appje, een extra belletje (zeker nu in de Coronatijd), iemand leiden naar een taalcursus en dit samen oppakken. Het gaat verder dan alleen een programma afdraaien, maar dan krijg je óók meer dan alleen maar meetbare resultaten.

We zijn het juiste pad ingeslagen. De eerste resultaten zijn behaald.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top